ΝΕΑ
  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Σ/Κ 7-8/3/2020
  2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 7-3-2020
  3. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Σ/Κ 22-23/2/2020
  4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 22-2-2020
  5. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 16-2-2020

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΜΑΔΑΣ

Η εμβάθυνση των σχέσεων και η συνεχής ζύμωση του σωματείου με τη ζωή της γειτονιάς με αφορμή το άθλημα που όλοι αγαπάμε είναι ο κύριος σκοπός του. Με πολιτική ανοικτών θυρών, χωρίς ηγεμονισμούς στη διοίκηση και βέβαια με σεβασμό στις αρχές του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού ο Γκυζιακός απευθύνεται σε όλους τους νέους του Γκύζη με μότο: “Παίξε μπάλα με την ομάδα της γειτονιάς σου, την ομάδα της καρδιάς σου”.

Ο στόχος του Γκυζιακού σε επίπεδο ακαδημιών πέραν της χαράς που χαρίζει στους νέους η εκμάθηση του ποδοσφαίρου και η ισότιμη συμμετοχή στην ομάδα είναι η δυναμική αντιμετώπιση των φαινομένων της αποξένωσης-απομόνωσης των νέων σε όλες της τις μορφές. Η επιδίωξη της νίκης για τη νίκη είναι πάντα σε δεύτερη μοίρα για τις ακαδημίες του Γκυζιακού που ως πρώτο και κύριο στόχο έχουν την αθλητική και κοινωνική ζύμωση των νεαρών αθλητών.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Γκυζιακός είναι από τα ελάχιστα αθλητικά σωματεία που ενθαρρύνει έμπρακτα την επικοινωνία μεταξύ διοίκησης-προπονητών-αθλητών-γονέων ώστε πάντα να υπάρχει διαφάνεια και ροή της πληροφορίας από και προς όλα τα επίπεδα, να εξισορροπούνται, να επαναξιολογούνται και όπου χρειάζεται να επαναδιατυπώνονται ή και να συμπληρώνονται οι αρχές λειτουργίας του σωματείου.